Cloud back-upoplossing: uw beste keuze voor gegevensbescherming

Cloud back-upoplossing: uw beste keuze voor gegevensbescherming

Data beveiliging en privacy zijn tegenwoordig van cruciaal belang voor elke organisatie, ongeacht de omvang of sector. Met de groei van het digitale tijdperk zijn bedrijven steeds afhankelijker geworden van digitale opslag en cloud-oplossingen voor het opslaan en beheren van hun gegevens. Het is echter belangrijk om te begrijpen dat er risico's verbonden zijn aan het opslaan van gegevens in de cloud en dat de bescherming van deze gegevens een prioriteit moet zijn. Dit is waar onze Cloud back-up oplossing in beeld komt. Hieronder vindt u een aantal redenen waarom onze Cloud back-up de beste keuze is voor uw bedrijf als het gaat om gegevensbeveiliging en privacy.


Beschikbaarheid van gegevens en service-update >= 99,99%

Onze Cloud back-upoplossing biedt een beschikbaarheid van gegevens en service-update van meer dan 99,99%. Dit betekent dat u te allen tijde toegang heeft tot uw gegevens en dat u erop kunt vertrouwen dat deze beschikbaar zullen zijn wanneer u ze nodig heeft. U hoeft zich geen zorgen te maken over onverwachte downtime, wat kan leiden tot verlies van gegevens en productiviteit.


256-bits (AES) encryptie in rust en onderweg

Bij onze Cloud back-upoplossing wordt uw gegevens beschermd door 256-bits (AES) encryptie, zowel in rust als onderweg. Dit betekent dat uw gegevens worden beschermd tegen ongeoorloofde toegang en dat uw gegevens veilig zijn, zelfs als ze worden gestolen. Dit is een zeer sterke vorm van beveiliging en is een belangrijke factor bij het beschermen van uw gegevens.


Multi-factor authenticatie (MFA)

Onze Cloud back-upoplossing biedt ook multi-factor authenticatie (MFA). MFA zorgt ervoor dat alleen geautoriseerde gebruikers toegang hebben tot uw gegevens. Met MFA wordt een extra beveiligingslaag toegevoegd aan uw gegevens, wat de kans op ongeautoriseerde toegang verkleint. Dit betekent dat u kunt vertrouwen op onze oplossing om uw gegevens veilig te houden.


Meerdere datacenteropties

Onze Cloud back-upoplossing biedt meerdere datacenteropties. Dit betekent dat u de mogelijkheid heeft om uw gegevens op te slaan op een locatie die het beste past bij uw behoeften. U kunt erop vertrouwen dat onze datacentra voldoen aan de hoogste normen voor gegevensbeveiliging en dat uw gegevens veilig zijn, waar ze ook worden opgeslagen.


Datacenters voldoen aan de SOC2, FISMA, ISO 27001 enSSAE-16 normen

Onze datacenters voldoen aan de SOC2, FISMA, ISO 27001 en SSAE-16 normen. Dit betekent dat onze datacenters regelmatig worden gecontroleerd op naleving van deze normen en dat ze voldoen aan de hoogste normen voor gegevensbeveiliging en privacy. Dit is een belangrijk aspect om ervoor te zorgen dat uw gegevens veilig zijn en dat u kunt vertrouwen op onze Cloud back-upoplossing.


Regelmatige kwetsbaarheidstesten

Onze Cloud back-upoplossing ondergaat regelmatige kwetsbaarheidstesten om ervoor te zorgen dat er geen beveiligingslekken zijn die kunnen worden misbruikt door kwaadwillenden. Deze testen helpen ons om proactief te zijn bij het opsporen van eventuele zwakke punten in onze beveiliging en stellen ons in staat om deze snel te verhelpen voordat ze kunnen worden uitgebuit.


Veiligheidsmanagement

Onze Cloud back-upoplossing wordt beheerd door een professioneel team van experts op het gebied van beveiliging en privacy. Dit team zorgt ervoor dat uw gegevens veilig zijn en dat de beveiliging altijd up-to-date is. Wij werken voortdurend aan het verbeteren van onze beveiligingsprotocollen en het upgraden van onze infrastructuur om de beste beveiliging voor uw gegevens te garanderen.


Systeembewaking

Onze Cloud back-upoplossing wordt voortdurend gemonitord om ervoor te zorgen dat er geen beveiligingsproblemen zijn. Onze beveiligings- en IT-teams werken nauw samen om ervoor te zorgen dat eventuele problemen onmiddellijk worden opgelost. We gebruiken geavanceerde tools en technologieën om de prestaties van ons systeem te bewaken en te optimaliseren. Door middel van proactieve systeembewaking kunnen we potentiële problemen detecteren en oplossen voordat ze zich voordoen. Onze toegewijde technische ondersteuningsteam staat ook altijd klaar om eventuele vragen of problemen van onze klanten op te lossen. We zijn vastbesloten om onze klanten de best mogelijke back-upervaring te bieden en daarom investeren we continu in de verbetering van onze systemen en processen.