support@invario.nl

Microsoft 365 en Google Workspace Back-up

Bescherm Je cloud Gegevens

Maak moeiteloos een back-up van gegevens en herstel ze in Exchange Online, OneDrive en

SharePoint, inclusief alle bestanden, mappen en document bibliotheken.

Back-up. Zoek. Herstel. Controle.

 • Uitgebreide back-up en herstel voor Microsoft 365 en Google Workspace, voor een breed scala aan apps en services.

 • Een uniforme oplossing om de bedrijfscontinuïteit en gegevensbescherming voor beide platforms te garanderen.

 • Gegevens worden veilig opgeslagen in de gecodeerde, fraudebestendige Cloud met Air-Gap technologie.

 • Beschikt over automatisering, beveiliging en eenvoud, gericht op het verlagen van de TCOdoor snelheid en gebruiksgemak.

SmartSearch direct zoeken en filteren in volledige tekst

Gepoolde gegevensopslag inbegrepen

AirGap-technologie voor anti-ransomware en data verwijdering

Meerdere back-ups/dag met monitoring en verificatie

SOC 2 gecertificeerd, HIPAA en GDPR compliant

< 10 minuten om in te stellen en de back-up te starten

Volgens de cijfers:

 • 99,999% duurzaamheid

 • 99,999% beschikbaarheid

 • 10 minuten om op te zetten

 • 99,99% back-up-SLA

 • minimaal drie back-ups per dag

 • 128-bit Secure Sockets Layer Server-Side Encryptie (SSE)

 • 128-bit SSL tijdens verzending

 • 256-bit coderingsstandaard

 • 256-bit AES in rust

Features

SmartSearch

SmartSearch kan in minder dan 5 seconden meer dan 100 miljoen objecten doorzoeken – inclusief e-mailbijlagen! Deze unieke functie maakt volledige zoekopdrachten in de volledige tekst van meerdere gebruikers en gegevensbronnen mogelijk.

Rijke filtermogelijkheden maken herstel op zowel gedetailleerd als macroniveau mogelijk voor geselecteerde e-mails, bestanden, mappen, documentbibliotheken en in alle communicatie-uitingen.

Niet-destructieve herstelbewerkingen kunnen met één klik worden voltooid en bestaande gegevens worden niet overschreven.

Zorgeloze opslag en veilige retentie

Jouw back-up wordt geleverd met gepoolde opslag en veilige langetermijnretentie in de Cloud tegen een vast bedrag. Er zijn geen onverwachte extra kosten, onvolledige back-ups of het jongleren met gegevens tussen systemen.

Bedrijven kunnen gegevens onderhouden die zijn opgeslagen door vertrekkende werknemers en gedeactiveerde accounts voor ononderbroken bedrijfsbeschikbaarheid met opslag tegen een vast bedrag.

We elimineren automatisch voortdurende opslagbeperkingen en voldoen aan de retentievereisten van compliance-regelgeving, zonder extra configuratie of kosten.

AirGap

AirGap is de laatste verdedigingslinie tegen het verwijderen van gegevens, inclusief ransomware, zodat je nooit hoeft na te denken over het betalen van losgeld. AirGap-technologie scheidt back-upverzoeken van de daadwerkelijke back-upmechanismen om kwaadwillige of onbedoelde verwijdering te voorkomen.

Als onderdeel van de gelaagde beveiligingsaanpak maken we gebruik van ‘honeypots’, menselijke factorcontroles, menselijke twee-factor-autorisatie en tijdsverschillen tussen verwijderingsverzoeken en uitvoering om deze bedrijfskritische, ingebouwde functie te bieden.

Daarnaast worden er door derden onafhankelijke tests uitgevoerd op AirGap om de prestaties voor betrouwbaar herstel te garanderen.

Security en Compliance

Door middel van onafhankelijke beoordelingen door derden en regelmatige penetratietests op de belangrijkste functies wordt de veiligheid van onze oplossingen bewezen. Met meerdere redundante Cloud-opslag en de beste encryptie in zijn klasse kunnen onze klanten vertrouwen op 99,999% duurzaamheid en 99,999% beschikbaarheid.

SecurityScorecard beoordeelt het ecosysteem consequent met de hoogste beoordelingen op basis van beveiligingsrisicofactoren zoals netwerkbeveiliging, DNS-gezondheid, patchfrequentie, eindpuntbeveiliging, IP-reputatie, applicatiebeveiliging, Cubit-score, hackerchatter, informatielekken en social engineering.

Bovendien kunnen we organisaties helpen te voldoen aan de compliance-eisen voor regelgeving zoals HIPAA en GDRP, en is deze oplossing SOC 2-gecertificeerd.

Image

Monitoring en Alerting

De kritieke mogelijkheden omvatten monitoring en waarschuwingen die uitgebreide back-up diagnostiek en intuïtieve herstel workflows bieden.

Image

Makkelijke Onboarding

Invario heeft een transparante en eenvoudige onboarding-ervaring. We zetten onszelf constant in om het voor onze klanten eenvoudig te houden.

Wat onze klanten zeggen

"Invario reageert zeer goed op verzoeken en is geweldig om mee te werken. Hun team is geweldig. De service die zij bieden werkt zeer goed."

- Matthé van Daalen

Eurocept Homecare

"Wij gebruiken Invario al jaren voor back-ups van onze Office 365. We hebben veel vertrouwen in het product en in hun klantenservice team."

- Jack Buijs

RSC Schoteroog

"Het werkt en het team is responsief en behulpzaam. Onze accountmanager reageert snel op vragen en staat altijd klaar om de helpende hand te bieden."

- Michel Faas

Performato

Invario Back-up Oplossing

 • Bescherming tegen ransomware

 • Immutable back-ups

 • Minimaal drie back-ups per dag

 • 99.999% beschikbaarheid

"Best keuze ooit!"

"We wilden onze eigen back-up gaan inrichten en kwamen er achter dat we dan veel duurder uit zouden komen. Toen kwamen we in contact met Invario en die heeft alles binnen één dag opgezet. Beste keuze ooit!"

Copyright 2024 Invario - Alle rechten voorbehouden